Nieuw in onze webshop: De Lulla Owl

25-08-2021
door Sophie Dooren-Landa

Vanaf vandaag is de Lulla Owl in onze webshop verkrijgbaar, het fijnste slaapmaatje voor ieder kind!

De Lulla Owl is niet zomaar een knuffel, maar een knuffel met heel bijzondere eigenschappen. Tijdens het ontwerpen van de Lulla Owl is er namelijk wetenschappelijk onderzoek gebruikt. Zo is de Lulla Owl voorzien van een realistische hartslag en maakt hij mensachtige geluiden, waardoor hij een zacht gevoel imiteert. Dit helpt jouw kindje helemaal tot rust te komen en iedere nacht als een roosje te slapen.

Kenmerken van de Lulla Owl:

  • Het fijnste slaapmaatje – De Lulla owl is dankzij zijn rustgevende geluiden en levensechte ademhaling en hartslag een fijn slaapgenootje.
  • Een betere nachtrust – De Lulla Owl helpt baby’s en kinderen eerder in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. Een win-win situatie dus!
  • Machinewasbaar – De Lulla Owl kan na het verwijderen van de sound unit gewoon in de wasmachine gewassen worden.
  • Voorzien van klittenband – De knuffel is voorzien van klittenband waardoor hij eenvoudig op te hangen is en ook weer makkelijk losgehaald kan worden.
  • Ook geschikt voor ziekenhuizen – Doordat de Lulla Owl geen pluche vulling bevat is hij ook is goedgekeurd om in het ziekenhuis te gebruiken.

 Zijn jij en jouw kleintje klaar voor een heerlijke nachtrust?

 

Wally tovert je slaapkamer om in één groot onderwaterspektakel

24-01-2021
door Sophie Dooren-Landa
Vanaf vandaag is bij Miico de Walvis projector van het merk pabobo verkrijgbaar. Met aquatische effecten als golven en zee geluiden wordt de slaapkamer van je kindje omgetoverd in een magische onderwaterwereld, met als doel om jouw kindje rustig en vredig in slaap te laten vallen.

Kenmerken van de Aqua Dream Whale projector

• Het muzieknachtlampje kalmeert de baby voor vredige nachten
• De projector bevat 3 helderheidsniveaus en het volume is instelbaar
• Het licht en geluid kan gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt
• Het geluid van de walvis schakelt automatisch uit na 15 minuten, de lichteffecten na 25 minuten
• De bekleding van de projector is afneembaar en kan daardoor gewassen worden

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Een goed voornemen dat faliekant mislukt.

22-01-2021
door Sophie Dooren-Landa
Sokken zonder randje


Kennen jullie allemaal dat goede voornemen, ik ga een heel leuk, lief, positief en grappig persoon zijn voor mijn kinderen, mijn man en de buitenwereld. Dat voornemen heb ik zeer regelmatig. Ik lees veel boeken over hooggevoeligheid en positief opvoeden. Daarover gesproken, ik heb zelfs afgelopen week nog een nieuw boek gekocht 'supermama's bestaan niet' (niet op onze webshop te koop maar hé, het was zeker een goed boek). Dit om de positiviteit weer een beetje op te krikken en weer even met mijn neus op de feiten gedrukt te worden dat kinderen geen super wezens zijn die alles kunnen en weten maar gewoon gedrag tonen wat bij hun leeftijd past. Want in deze Corona periode met een lockdown en mijn twee meiden 24/7 om mij heen (waarvan moeder en dochter allebei vurig en pittig zijn) is geen pretje. Iedere dag spreken Jazzlyn en ik weer af dat wij vandaag beide onze best gaan doen om blij en lief te zijn tegen elkaar en zo min mogelijk boos te zijn en ruzie te maken. Helaas loopt dit plan vaak in de soep, zo ook gisteren.
Bij ons is het bijna iedere ochtend strijd met aankleden, gister vond ze haar broek te strak zitten dus dat was al een behoorlijke uitdaging, maar het aller grootste probleem hier thuis zijn de sokken. Vorige week hebben we al 3/4 van al haar sokken weggegooid omdat Jazzlyn ze echt niet lekker vind zitten, zelfs haar speciale sokken zonder naadje kunnen nog wel eens problemen opleveren doordat er een patroon in zit die ze aan de binnenkant voelt of toch iets van een naadje. Gister begon ik vol goede moed met het helpen aantrekken van haar sokken. Waar ik op goede dagen nog wel eens van haar hoor ''mama waarom kun jij dat toch zo goed'' was dat gister zeer zeker niet het geval. Het werd huilen en schreeuwen omdat ze het naadje voelde zitten, vol goede moed begon ik opnieuw en na een aantal mislukte pogingen zei ik 'trek ze maar binnenstebuiten aan'. Eenmaal binnenstebuiten stak er een draadje uit aan de zijkant van haar sok, die wilde ze afknippen, hup een schaartje erbij en knip dat draadje lekker af dacht ik. Helaas knipte ze het draadje af maar dat was blijkbaar niet genoeg en toen knipte ze nog lekker een stukje verder, met als gevolg een gat in haar sok. Normaal gesproken denk je dan, oke zonde, die moeten maar de prullenbak in maar gister veranderde ik in een hysterische moeder die gilde dat bijna al haar sokken al weg waren gegooid en dat ze nu ook nog haar goede sokken kapot had geknipt (op het moment zelf wist ik al dat ik echt boos werd om niks en als een bezetene tekeer ging maar ik kon niet stoppen met hysterisch tekeer gaan). Dus ik heb mij even een poosje teruggetrokken om weer tot bezinning te komen en daarna weer door te gaan met de orde van de dag. Eenmaal beneden lagen diezelfde sokken op de keukentafel en ik kon de aanblik van het gaatje niet aan. Overtrokken als ik ben, knipte ik bij beide sokken de hele voorkant eraf zodat er geen randjes meer aan de sokken zaten. Het gevolg......Jazzlyn was verontwaardigt dat ik háár sokken kapot had geknipt maar moest van mij haar sokken aantrekken en aanhouden want ze had nu geen last meer van het randje was mijn argument (ik was nog steeds in een half hysterische bui). Toen ik later boven was en zij naar mij toe kwam met die kapot geknipte sokken heb ik zo ontzettend hard moeten lachen omdat het er echt belachelijk uitzag en omdat ik zelf ook voor 100% door had hoe ontzettend kinderachtig en overdreven ik gereageerd had. Gelukkig zag Jazzlyn toen zij mij zo zag gieren van het lachen de humor er ook wel van in en heeft ze haar sokken aan gehouden toen wij naar mijn ouders gingen om het aan opa en oma te laten zien.

Dezelfde dag heb ik een hele lading nieuwe sokken zonder randjes besteld online die ze wel goed vind zitten.

Eind goed, al goed!

Opmerkingen

Schrijf als eerste een review

Schrijf een review