Houten keukenmachine (groen)

Schrijf een beoordelingen
21,95
op voorraad
1 - 2 werkdagen
 
+
Merk of uitgever:
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

Wat gaat jouw kleintje vandaag voor lekkers maken, koekjes, een taart of een cake?

Deze Label Label keukenmachine is net wat de kleine chefs nodig hebben om hun denkbeeldige creaties tot leven te brengen. De mixer kan omhoog gezet worden zodat alle ingrediënten in de mengkom toegevoegd kunnen worden. Wanneer alle ingredienten er in zitten kan hij weer naar beneden en mixen maar! Door de hendel bovenaan rond te draaien zal de mixer alle ingrediënten mengen. Met de schuifknop kan de mixsnelheid ingesteld worden. Bakplezier is verzekerd! De set is compleet met de meegeleverde accessoires: een eitje om open te breken en uiteraard een pakje melk om aan het gebak toe te voegen.

De "real" look en werking van de Label Label keukenrobot stimuleert niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht. Kinderen oefenen ook hun oog-hand coördinatie.

Deze keukenmachine met toebehoren is vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd hout en werd voorzien van de Label Label kleuren en symbolen met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.
EAN:
5420067924913
Kleur:
Groen
Leeftijd (geschikt voor):
  • Vanaf 3 jaar

Geen gevonden