Houten espresso machine (groen)

24,95
+
1 - 2 werkdagen Vanaf €55 gratis thuisbezorgd
Merk of uitgever:
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

omschrijving

Ga even gezellig achterover zitten en geniet van een heerlijke espresso klaargemaakt door uw mini-Barista met deze prachtige Espresso machine.

De Label Label Espresso machine ziet er niet alleen fantastisch uit, je bedient hem ook zoals een echte koffiemachine. Plaats de koffiebonen in de filterhouder, geef aan hoe sterk de koffie moet zijn, wenst u 1 kopje of 2 kopjes... en starten maar! Als finishing touch breng je met de schuimpijp het magische schuimige "crema" laagje aan. De Espresso machine komt samen met 2 kopjes met lepeltje, een melkcupje en 3 koffiepads.

De real-look en bedieningswijze van deze koffiemachine zal kinderen ongetwijfeld aanzetten tot gezellige rollenspelletjes. Dit stimuleert niet alleen hun creativiteit en verbeeldingskracht, ze oefenen ook hun oog-hand coördinatie.

De Espresso machine is vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd hout en werd voorzien van de Label Label kleuren en symbolen met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.

specificaties

EAN:
5420067924869
Kleur:
Groen
Materiaal:
Hout
Leeftijd (geschikt voor):
  • Vanaf 3 jaar

reviews

Schrijf als eerste een review

Schrijf een review