Walvis projector met muziek

Magische onderwaterwereld

38,95
+
1 - 2 werkdagen Vanaf €55 gratis thuisbezorgd
Merk of uitgever:
PA-AAQ01-WHALE
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

omschrijving

Door deze zachte walvis waant jouw kleintje zich in een echte onderwaterwereld. De walvis projecteert blauwe golvende kleuren met bewegende visjes op de muur en het plafond en daardoor zal je kindje tot rust komen en heerlijk in slaap vallen.

De walvis kan verschillende geluiden afsprelen namelijk: een slaapliedje, onderwatergeluiden en white noises (regen, golven en hartslag). Er zijn 4 verschillende standen voor het geluid en 3 verschillende standen voor het licht zodat je dat aan kunt passen aan de behoefte van je kindje. Het geluid en licht kunnen worden gecombineerd of juist afzonderlijk worden gebruikt. Dankzij een timer schakelt het geluid automatisch uit na 15 minuten en na 22 minuten schakelt de projectie uit.

Wanneer je de projector uit de walvis haalt is hij wasbaar in de wasmachine. De projector werkt op 3 AA batterijen (niet inbegrepen) en is te gebruiken vanaf de geboorte.

specificaties

Afmeting:
26 x 20 x 14 cm
Batterijen:
3x AA batterijen (niet inbegrepen)
EAN:
3760125262147
Kleur:
Blauw
Wasbaar:
ja
Leeftijd (geschikt voor):
  • Vanaf de geboorte

reviews

Schrijf als eerste een review

Schrijf een review