Slaaptunnel

Sorteer op Sorteer op

Slaaptunnel kind

Veel kinderen vinden het lastig om ‘s avonds in slaap te vallen. Sommige blijven nadenken en piekeren, terwijl anderen het moeilijk vinden om de rust in hun lijf te vinden. Voor deze kinderen is de slaaptunnel zeker een aanrader!

Een slaaptunnel is een rekbare hoes die je om het matras en over de matrashoes heen schuift. Je kind kan lekker onder de slaaptunnel kruipen. De slaaptunnel zit (redelijk) strak om het matras heen en geeft je kind een lichte druk. Deze druk wordt diepe druk genoemd en daardoor voelt je kind zijn lijf beter en ontstaat er meer rust en ontspanning. De slaaptunnel dempt prikkels en geeft veiligheid en geborgenheid. Bij diepe druk komen de stofjes serotonine en dopamine vrij, waardoor je je prettig voelt. De serotonine wordt omgezet in melatonine waardoor je sneller in slaapt.

Slaaptunnel kopen

De slaaptunnels die wij verkopen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 14 jaar. De slaaptunnels worden gemaakt van een rekbare stof en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De stof van de slaaptunnel is heerlijk zacht voor de huid en ademend, erg comfortabel dus! Afhankelijk van de voorraad garanderen wij een levertijd van 1 a 3 werkdagen.