Nachtlampjes

Sorteer op Sorteer op

Nachtlampjes en projectoren

Veel kindjes zijn bang in het donker, deze angst kan zorgen voor een onveilig gevoel, slaapproblemen en vermoeidheid. Nachtlampjes met sensor kunnen dat probleem (grotendeels) verhelpen. Een nachtlampje zorgt voor het gevoel van veiligheid en geruststelling in de slaapkamer van de kleine. Ook kan een nachtlampje handig zijn voor jezelf, denk bijvoorbeeld eens aan nachtelijke voedingen, het verschonen van een luier of een zoekgeraakte speen die je weer aan je baby moet geven, dan wil je niet een felle plafondlamp aan hoeven zetten.

Naast nachtlampjes verkopen wij ook hele mooie babyprojectoren. Dit is een goede keus als je de kinderslaapkamer naast licht ook nog een vleugje magie wilt geven. De kans op bange kinderen in het donker is met een dergelijke babyprojector nihil! Onze projectoren schijnen namelijk sterretjes en zeedieren op het plafond. Zo’n babyprojector brengt niet alleen een magische sfeer voort, onze babyprojectoren zijn ook voorzien van rustgevende muziekjes en sussende geluiden. Samen zorgt dit voor een veilig gevoel en een goede nachtrust, waardoor een babyprojector één van de leukste en meest effectieve oplossingen voor onrustige baby’s (en slaperige papa's/mama’s) is!

Wel of geen nachtlampje op babykamer?

Nog even een filmpje kijken of voorlezen uit een boek met de slaapkamer lamp aan net voor ze gaan slapen is niet zo'n goed idee. Het felle licht heeft enorm veel invloed op de slaap van je baby of kindje. Kies daarom altijd voor een nachtlampje met warme zachte kleuren.

Bij Miico verkopen we verschillende soorten nachtlampjes en projecteren. Alle nachtlampjes bevatten warme zachte kleuren. Alle projecoren zijn voorzien van een regelaar waarmee je de felheid kunt instellen.