Contactgegevens Miico Contactgegevens Miico

Ons verhaal

Wij zijn Roy en Patricia Dekker, beide 32 jaar en woonachtig in Waardenburg. Roy is webdeveloper/online marketeer en Patricia werkt als leidinggevende in de kinderopvang. Samen hebben wij twee prachtige dochtertjes, Jazzlyn van 5 en Viënne van 3 jaar oud.

Hooggevoelig kind

Onze oudste dochter is hoogstimulatief, ons vrolijke meisje, die met haar tong uit haar mond buiten staat om regendruppels te vangen, die als geen ander aanvoelt wanneer je een knuffel en kus nodig hebt, die met de meest waanzinnige dansmoves uit haar bol kan gaan op muziek, die kan lachen totdat je denkt dat ze er bijna in blijft, dat is onze Jazzlyn ten voeten uit! Helaas gaat het er niet altijd zo vrolijk en gezellig aan toe en zien/zagen wij ook regelmatig een andere kant van haar namelijk: een meisje met woedeaanvallen, huilbuien, een brutale mond, schreeuwen en gillen, een meisje die haar zusje pijn doet. Dat zijn/waren de momenten waarop wij met onze handen in het haar zaten en wat voel je je dan machteloos als ouder.

Verbetering
Gelukkig kunnen wij nu zeggen dat wij op de goede weg zijn met behulp van verschillende soorten therapie die Jazzlyn gehad heeft en kleine hulpmiddelen zoals de boeken van Draakje Vurig, naadloze sokken, heel veel puzzels, kleurboeken en spelletjes en natuurlijk bovenal, onze liefde voor haar!

Die weg gaat met ups en downs maar wij willen andere ouders graag een eindje op weg helpen met producten die voor meer rust en harmonie in het gezin kunnen zorgen. Vele van deze producten hebben wij zelf uitgetest en hiervan de voordelen ondervonden. Wij bieden producten aan voor een betere nachtrust, sensorisch en educatief speelgoed en een aantal boeken rondom prikkelgevoeligheid. Wij hopen voor alle ouders en kinderen een leuk assortiment te hebben en in het bijzonder voor de prikkelgevoelige kinderen zodat het thuis allemaal net wat vloeiender verloopt.

Wij hopen dat het jullie gezin ook zal gaan helpen en daar maken wij onze missie van!