Lulla Owl

Heerlijk zacht en 24-uurs kalmerende geluiden

Schrijf een beoordelingen
Adviesprijs: 50,00
45,00
je bespaart: 5,00 (10%)
op voorraad
1 - 2 werkdagen
 
+
Merk of uitgever:

Geschikt voor:
-
Baby, peuter en kind tot ongeveer 12 jaar
- Hoog sensitief kind slecht slapen
- Kind met ADHD

95030021
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

Het fijnste slaapmaatje voor ieder kind! De Lulla Owl is niet zomaar een knuffel, maar een knuffel met heel bijzondere eigenschappen. Tijdens het ontwerpen van de Lulla Owl is er namelijk wetenschappelijk onderzoek gebruikt.

Zo is de Lulla Owl voorzien van een realistische hartslag en maakt hij mensachtige geluiden, waardoor hij een zacht gevoel imiteert. Dit helpt jouw kindje helemaal tot rust te komen en iedere nacht als een roosje te slapen.

Lulla Owl zeer geliefd onder baby’s en kinderen

De Lulla Owl is het meest geliefde slaapmaatje voor baby’s en kinderen. Doordat de Lulla Owl de nabijheid van de ouders imiteert, biedt de knuffel continu comfort en ondersteuning. De knuffel maakt 24-uurs kalmerende geluiden en heeft een levensechte ademhaling en hartslag. Hang de knuffel aan de wieg, het bed of aan de wandelwagen en zorg iedere keer weer voor een perfecte nachtrust.

Een nieuwe beste vriend:

  • Het fijnste slaapmaatje – De Lulla owl is dankzij zijn rustgevende geluiden en levensechte ademhaling en hartslag een fijn slaapgenootje.
  • Een betere nachtrust – De Lulla Owl helpt baby’s en kinderen eerder in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. Een win-win situatie dus!
  • Machinewasbaar – De Lulla Owl kan na het verwijderen van de sound unit gewoon in de wasmachine gewassen worden.
  • Voorzien van klittenband – De knuffel is voorzien van klittenband waardoor hij eenvoudig op te hangen is en ook weer makkelijk losgehaald kan worden.
  • Ook geschikt voor ziekenhuizen – Doordat de Lulla Owl geen pluche vulling bevat is hij ook is goedgekeurd om in het ziekenhuis te gebruiken.

Zijn jij en jouw kleintje klaar voor een heerlijke nachtrust?


Batterijen:
2x AA batterij (niet inbegrepen)
EAN:
0723803431214
Materiaal:
80% Katoen
Wasbaar:
ja
Leeftijd (geschikt voor):
  • Alle leeftijden
Rosalie
Reactie
Onze baby had moeite met in slaap vallen en doorslapen in haar eigen bedje. Ze sliep het liefst boven op mij. Op aanraden van de medewerkers van Miico hebben we deze uil knuffel met hartslag en ademhaling aangeschaft en uitgeprobeerd. Het werkt super voor ons meisje. Ze slaapt nu heerlijk zelfstandig in en door. Dus voor ons is het een top product!