Hartslagknuffels

Sorteer op Sorteer op

Knuffel met hartslag - een vertrouwd maatje

Een knuffel met hartslag of een knuffelpop met hartslag is ideaal als jouw baby of kindje onrustig slaapt en het bijzijn van papa of mama snel mist. Doordat de hartslagknuffel het geluid van een kloppend hart afspeelt, voelt het alsof jouw kindje altijd omringd is door de aanwezigheid van mama of papa. Dit geeft een behaaglijk en vertrouwd gevoel. Daarnaast zien de knuffels er ontzettend mooi en lief uit, waardoor jouw baby of kindje gegarandeerd is van een vertrouwd maatje voor een heel lange periode! Wil jij meer weten over de knuffels met hartslag, hoe ze werken en wat jouw opties zijn? Lees dan snel verder op miico.nl, want wij zijn dé specialist in slaapproblematiek bij kinderen en geven je graag persoonlijk advies.

 

Flow Amsterdam Hartslagknuffel Robin

Zachte vos met huilsensor

39,00
Geen verzendkosten
Lulla Doll Lilac

De paarse variant, met hartslag en ademend geluid

49,00
sale 40%
Olly bluetooth speaker interactieve knuffel

Incl. speaker en nachtlampje

54,95 32,95
Flow Amsterdam Hartslagknuffel Milo

Zachte konijn knuffel met huilsensor

39,00
Flow Amsterdam Hartslagknuffel Olly

Zachte knuffel met huilsensor

39,00
Flow Amsterdam Hartslagknuffel Moby

Zachte walvis met huilsensor

39,00
Lulla owl
Geen verzendkosten
sale 10%
Lulla Owl

Heerlijk zacht en 24-uurs kalmerende geluiden

50,00 45,00
Lulla Doll Sky

De blauwe variant, met hartslag en ademend geluid

49,00
Lulla doll kopen
Geen verzendkosten
Lulla Doll Coral

De roze variant, met hartslag en ademend geluid

49,00
Schaap knuffel Milo

Slaapknuffel met geluid

29,95

De werking van een hartslagknuffel

Een hartslagknuffel speelt het geluid van een hartslag of rustgevende melodietjes af. Hierdoor krijgt jouw baby of kindje een veilig en vertrouwd gevoel bij het in slaap vallen of gedurende de lichte slaapfase. Met name door de hartslag lijkt het alsof jouw kindje of baby dichtbij je ligt, waardoor hij of zij gemakkelijker in slaap valt of doorslaapt gedurende de nacht. Een aantal van de knuffels met hartslag die je vindt op miico.nl hebben ook een ademhalingsgeluid. Als je de knuffel van tevoren dan ook nog een nacht tegen je lichaam aan houdt, zodat de geur van de ouder geabsorbeerd wordt door de stof, is het voor jouw baby of kindje al helemaal alsof jij hun zijde niet verlaat tijdens het slapen. Door gebruik van een slaapknuffel voor jouw baby zorg je dat zowel jouw kind als jijzelf kunnen genieten van een optimale nachtrust.

De opties voor een baby of kinderknuffel met hartslag

Er zijn diverse opties voor een baby of kinderknuffel met hartslag. We verkopen ze al vanaf 29,95 euro. Via onze website kun je de slaapknuffel kiezen met de opties die het beste passen bij jouw baby of kind. Er zijn bijvoorbeeld knuffels met hartslag met alleen een hartslaggeluid, maar ook met andere rustgevende muziekjes. Daarnaast zijn er knuffels met een huilsensor en timer, maar we hebben ook knuffelpoppen die een etmaal lang een real-life-hartslag afspelen.  

Diverse vormen voor een knuffel met hartslag

Er zijn diverse vormen voor een knuffel met hartslag. Op onze website vind je een ruim en divers aanbod aan hartslagknuffels. Afhankelijk van welke vorm jij of jouw kindje leuk vindt, kun je de slaapknuffel uitkiezen. Zo is er een hartslagknuffel voor een baby in de vorm van een konijn, maar ook een walvis of vosje. Maar ook de zachte, schattige Lulla poppen hebben we in verschillende varianten.

Verschillende merken hartslagknuffels

Naast dat je dus uit diverse opties en vormen kunt kiezen voor een knuffel met hartslag, zijn er ook verschillende merken hartslagknuffels. Zo vind je onder andere Flow Amsterdam hartslagknuffels, Lulla Doll en Lulla Owl knuffels.  Door dit ruime aanbod heb je veel keuze en kun je de mooiste hartslagknuffel uitkiezen voor jouw prachtige baby of kindje. Zowel Flow Amsterdam als Roro, de producent en ontwikkelaar van de Lulla-lijn, zijn duurzame merken.

Zo kies jij de perfecte hartslagknuffel voor jouw kindje

De perfecte hartslagknuffel voor jouw kindje vind je op miico.nl, dé specialist voor slaapproblematiek bij kinderen. Door gebruik van een hartslaggeluid voelt jouw baby of kind zich veilig en geborgen, waardoor zij snel in slaap vallen en ook makkelijk de hele nacht doorslapen. Daarnaast heb je diverse opties, verschillende vormen en merken die beschikbaar zijn. Bestel nu de mooiste knuffels of poppen met hartslag voor 16.00 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis!