Smoeltjesschrift

Sluit de dag af met een :)

Schrijf een beoordelingen
14,50
op voorraad
1 - 2 werkdagen
 
+
Merk of uitgever:
BO07
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

Het Smoeltjesschrift is een vrolijk invuldagboek voor kinderen vanaf +/- 6 jaar. Wanneer ik mijn dochter uit school haal en vraag hoe haar dag is geweest dan krijg ik meestal een antwoord zoals 'goed' of 'ja leuk' maar meestal krijg ik niet veel meer te horen dan dat. Hiervoor is dit invuldagboek een fantastisch hulpmiddel, uw kind kan antwoord geven op de specifieke vragen en daardoor zijn/haar dag 'van zich af schrijven'. Op bijna iedere pagina staat een korte tekst, deze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun onzekerheid, gevoeligheid, faalangst of gepieker.

Het SmoeltjesSchrift biedt hen begrip en uitleg, tips en inspiratie, op luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving. Dit boek zorgt dus voor een opening om dieper in te gaan op de gevoelens en gebeurtenissen die uw kind die dag heeft meegemaakt.

Leeftijd (geschikt voor):
  • Vanaf 6 jaar

Geen gevonden