Draakje Vurig op school

Voor alle gevoelige heethoofdjes

Schrijf een beoordelingen
12,95
op voorraad
1 - 2 werkdagen
 
+
Merk of uitgever:
Scrivo Media
BO02
Verzendkosten

Standaard € 3,95  -  Gratis verzending vanaf € 55,-

Retourneren

Bijna alle artikelen die worden aangeboden op Miico, mogen binnen 14 dagen in originele verpakking en zonder schade geretourneerd worden. De retourskosten zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de uitzonderingen.

Het jolige Draakje Vurig doet erg zijn best op school. Hij vindt het er leuk, maar soms gebeurt er wel heel erg veel om hem heen. Hij wilt erg graag dat de juf tevreden is. Wanneer na een drukke schooldag Draakje naar huis toe wilt en papa staat te kletsen met iemand anders en geen tijd voor Draakje heeft vliegt de vlam in de pan.. 
Ook dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd zo gevoelige heethoofdjes.

Prachtig geïllustreerd door Martine Goudappel. Voor ouders en leerkrachten is er na het verhaal een heldere uitleg van Janneke van Olphen te vinden. Zij legt uit hoe een hooggevoelig, wilskrachtig (strong willed) kind kan reageren op schoolsituaties.

Bijgevoegd bij de afbeeldingen is de spanningsmeter die achterin het boek staat en die u met uw kind zelf in elkaar kunt zetten voor thuis.

 

 

 

EAN:
9789491687563
Schrijver(s):
Janneke van Olphen
Uitgeverij:
Scrivo Media
Taal:
Nederlands
Leeftijd (geschikt voor):
  • 2 jaar
  • 3 jaar
  • 4 jaar
  • 5 jaar
Aantal pagina's:
32 blz.

Geen gevonden